Tlf. 87 41 55 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Godkendt til fødevarer

Godkendt til fødevarer - Color Label A/S

Color Label har arbejdet tæt sammen med fødevarevirksomheder siden starten i 1980. Kravene til fødevaresikkerhed er blevet skærpet mange gange undervejs. Vi sørger hele tiden for at leve op til de gældende regler og love for etiketproducenter både i forhold til direkte og indirekte kontakt med fødevarer.

Alle gældende krav til råvarer, arbejdsgange, hygiejne m.m. er nøje beskrevet i vores kvalitetsmanual, der danner grundlag for det samlede produktionsforløb. Manualen bygger på principperne i det internationalt anerkendte fødevaresikkerhedssystem HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point).

Et samarbejde med Bureau Veritas sikrer desuden, at vi løbende orienteres om ny eller ændret lovgivning, som vi skal tage højde for i vores procedurer og materialevalg.

Godkendt til fødevarer - Color Label A/S
 •  

  Vi bruger Color Label som vores primære leverandør af etiketter til vores fabrikker i Danmark og Sverige. Color Label er særdeles konkurrencedygtige rent prismæssigt og leverer desuden en formidabel service. Color Label er en fleksibel og yderst kompetent leverandør og leverer gerne fra dag til dag, når det behøves. Vi har aldrig oplevet svigt og kan derfor kun give Color Label vores bedste anbefaling.

  Jimmy Clausen
  Flügger A/S

  Taga Color Label
   
 •  

  Color Label har været vores trofaste og yderst stabile etiketleverandør nu igennem mere end 30 år. Kendetegnet har altid været, og er fortsat, en ualmindelig hurtig og altid rettidig levering af etiketter, uanset om det er til indenlandske eller udenlandske adresser. Dertil kommer, at Color Label uden sammenligning yder en helt uovertruffen service.

  Niels Hedemark
  Nordex Food A/S

  Nordex Foog Color Label
   
 •  

  Color Label er ubetinget Norway Seafoods’ foretrukne etikettrykkeri. Vi opfatter Color Label som en kompetent og fleksibel samarbejdspartner, der til enhver tid strækker sig langt for at opfylde vores ønsker. Man kan altid regne med Color Label!

  Kim, Svend og Kirsten
  Norway Seafoods A/S

  Norway Seafoods Color Label
   
 •  

  Color Label har i de sidste 15 år været en seriøs og punktlig samarbejdspartner, som vi på Holstebro Mejeri altid har kunnet regne 100 % med. Leveringssikkerheden og kvaliteten har altid været helt i top, og der har altid været hjælp at hente 24/7.

  Jørgen Pilgaard, Arla Foods amba,
  Holstebro Mejeri

  Arla Color Label