Tlf. 87 41 55 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

...ikke størst,
men først!

Levering til tiden. Altid!

Som etiketleverandør til fødevareindustrien og andre centrale brancher kender vi vilkårene. Uden etiketter risikerer produktionen at gå i stå.

Derfor har leveringssikkerhed højeste prioritet hos Color Label. Leveringen skal ganske enkelt ske til tiden. Uanset om en ordre skal leveres om to uger eller samme dag.

Vores organisation er tunet til at løse denne opgave med fleksible medarbejdere, en tidssvarende maskinpark, lynhurtig ordrehåndtering og effektive it-værktøjer.

For eksempel lægger vi vægt på, at der altid er maskinkapacitet i overskud til at klare hasteopgaver. Det er en integreret del af vores forretningskoncept, at alle maskiner som minimum er dubleret, hvilket samtidig mindsker vores sårbarhed over for nedbrud.

Leveringssikkerheden garanteres desuden af et mangeårigt samarbejde med effektive logistikpartnere, der dagligt beviser, at de får ordrerne frem som aftalt.

...ikke størst,
men først!

 •  

  Vi bruger Color Label som vores primære leverandør af etiketter til vores fabrikker i Danmark og Sverige. Color Label er særdeles konkurrencedygtige rent prismæssigt og leverer desuden en formidabel service. Color Label er en fleksibel og yderst kompetent leverandør og leverer gerne fra dag til dag, når det behøves. Vi har aldrig oplevet svigt og kan derfor kun give Color Label vores bedste anbefaling.

  Jimmy Clausen
  Flügger A/S

  Taga Color Label
   
 •  

  Color Label har været vores trofaste og yderst stabile etiketleverandør nu igennem mere end 30 år. Kendetegnet har altid været, og er fortsat, en ualmindelig hurtig og altid rettidig levering af etiketter, uanset om det er til indenlandske eller udenlandske adresser. Dertil kommer, at Color Label uden sammenligning yder en helt uovertruffen service.

  Niels Hedemark
  Nordex Food A/S

  Nordex Foog Color Label
   
 •  

  Color Label er ubetinget Norway Seafoods’ foretrukne etikettrykkeri. Vi opfatter Color Label som en kompetent og fleksibel samarbejdspartner, der til enhver tid strækker sig langt for at opfylde vores ønsker. Man kan altid regne med Color Label!

  Kim, Svend og Kirsten
  Norway Seafoods A/S

  Norway Seafoods Color Label
   
 •  

  Color Label har i de sidste 15 år været en seriøs og punktlig samarbejdspartner, som vi på Holstebro Mejeri altid har kunnet regne 100 % med. Leveringssikkerheden og kvaliteten har altid været helt i top, og der har altid været hjælp at hente 24/7.

  Jørgen Pilgaard, Arla Foods amba,
  Holstebro Mejeri

  Arla Color Label