Tlf. 87 41 55 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Målrettet fokus på kvalitet

Høj kvalitet i både produktion og leverance er afgørende for Color Labels stærke position på markedet.

Det er et område, vi ikke går på kompromis med. Hver eneste dag arbejder vi benhårdt på at leve op til kundernes forventninger og deres tillid til, at vi leverer varen.

Kvalitet Color Label A/S

Det sker i praksis gennem 4 strategiske indsatsområder, der samtidig afspejler det grundlæggende værdisæt, som virksomheden bygger på:

Ansvarlighed
– vores medarbejdere arbejder i selvstyrende grupper, der sikrer ejerskabs- og ansvarsfølelse og en topmotiveret indsats for at løse enhver opgave og udfordring.

Kvalitet
– vi arbejder ud fra en veldefineret kvalitetskultur, der sikrer, at ledelse og medarbejdere overholder alle gældende love og vores egne fastlagte procedurer.

Produktsikkerhed
– i et tæt samarbejde med leverandører og kunder sikrer vi, at alle råvarer overholder de lovgivningsmæssige krav til bl.a. direkte og indirekte fødevarekontakt.

Udvikling
– vi er på forkant med kravene til fremtidens etiketleverandør i en tæt dialog med kunder og maskinleverandører.

 •  

  Vi bruger Color Label som vores primære leverandør af etiketter til vores fabrikker i Danmark og Sverige. Color Label er særdeles konkurrencedygtige rent prismæssigt og leverer desuden en formidabel service. Color Label er en fleksibel og yderst kompetent leverandør og leverer gerne fra dag til dag, når det behøves. Vi har aldrig oplevet svigt og kan derfor kun give Color Label vores bedste anbefaling.

  Jimmy Clausen
  Flügger A/S

  Taga Color Label
   
 •  

  Color Label har været vores trofaste og yderst stabile etiketleverandør nu igennem mere end 30 år. Kendetegnet har altid været, og er fortsat, en ualmindelig hurtig og altid rettidig levering af etiketter, uanset om det er til indenlandske eller udenlandske adresser. Dertil kommer, at Color Label uden sammenligning yder en helt uovertruffen service.

  Niels Hedemark
  Nordex Food A/S

  Nordex Foog Color Label
   
 •  

  Color Label er ubetinget Norway Seafoods’ foretrukne etikettrykkeri. Vi opfatter Color Label som en kompetent og fleksibel samarbejdspartner, der til enhver tid strækker sig langt for at opfylde vores ønsker. Man kan altid regne med Color Label!

  Kim, Svend og Kirsten
  Norway Seafoods A/S

  Norway Seafoods Color Label
   
 •  

  Color Label har i de sidste 15 år været en seriøs og punktlig samarbejdspartner, som vi på Holstebro Mejeri altid har kunnet regne 100 % med. Leveringssikkerheden og kvaliteten har altid været helt i top, og der har altid været hjælp at hente 24/7.

  Jørgen Pilgaard, Arla Foods amba,
  Holstebro Mejeri

  Arla Color Label