Tlf. 87 41 55 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Color Label A/S
– klar til enhver udfordring

Om Color Label A/S

Color Label A/S står i dag som en af de førende danske leverandører af selvklæbende etiketter til bl.a. fødevarebranchen, den kemiske industri og detailhandelen. En serviceorienteret og innovativ virksomhed, der kan løse enhver udfordring inden for etiketter uanset kravene til tryk og levering.

Color Label blev etableret i 1980 af Erik Grønning, der fortsat står i spidsen for virksomheden. Ambitionen har fra første færd været at skabe en moderne virksomhed inden for selvklæbende etiketter, der er først med de nyeste teknologier og aldrig giver køb på fleksibiliteten i forhold til kundernes behov.

Størrelse har til gengæld aldrig været et mål i sig selv. Tværtimod er der fokus på at fastholde en overskuelig og dynamisk organisation, hvor alle tager ansvar og er parate til at yde det nødvendige for, at opgaverne bliver løst til tiden og som aftalt. Alt sammen i tråd med virksomhedens slogan: “Ikke størst - men først”.

Gennem årene er kapaciteten blevet mangedoblet ved hjælp af investeringer i nye og mere effektive maskiner, stærk it-styring og optimale fysiske rammer. Efter den seneste udvidelse med bl.a. øget bufferlager råder vi i dag over mere end 3.600 kvm under tag.

Color Label har sikker kurs mod fremtiden med en erfaren daglig ledelse og en klar strategi for et generationsskifte, når den tid kommer.

Om Color Label - Ikke størst men først

...ikke størst,
men først!

 •  

  Vi bruger Color Label som vores primære leverandør af etiketter til vores fabrikker i Danmark og Sverige. Color Label er særdeles konkurrencedygtige rent prismæssigt og leverer desuden en formidabel service. Color Label er en fleksibel og yderst kompetent leverandør og leverer gerne fra dag til dag, når det behøves. Vi har aldrig oplevet svigt og kan derfor kun give Color Label vores bedste anbefaling.

  Jimmy Clausen
  Flügger A/S

  Taga Color Label
   
 •  

  Color Label har været vores trofaste og yderst stabile etiketleverandør nu igennem mere end 30 år. Kendetegnet har altid været, og er fortsat, en ualmindelig hurtig og altid rettidig levering af etiketter, uanset om det er til indenlandske eller udenlandske adresser. Dertil kommer, at Color Label uden sammenligning yder en helt uovertruffen service.

  Niels Hedemark
  Nordex Food A/S

  Nordex Foog Color Label
   
 •  

  Color Label er ubetinget Norway Seafoods’ foretrukne etikettrykkeri. Vi opfatter Color Label som en kompetent og fleksibel samarbejdspartner, der til enhver tid strækker sig langt for at opfylde vores ønsker. Man kan altid regne med Color Label!

  Kim, Svend og Kirsten
  Norway Seafoods A/S

  Norway Seafoods Color Label
   
 •  

  Color Label har i de sidste 15 år været en seriøs og punktlig samarbejdspartner, som vi på Holstebro Mejeri altid har kunnet regne 100 % med. Leveringssikkerheden og kvaliteten har altid været helt i top, og der har altid været hjælp at hente 24/7.

  Jørgen Pilgaard, Arla Foods amba,
  Holstebro Mejeri

  Arla Color Label